CENTRE D’ESTUDIS DOLMEN:

GUANYADORS AL CONCURS L’H JOVES EMPRENEDORS I EMPRENEDORES DE PROJECTES EMPRESARIALS

Centre d’Estudis DOLMEN, ha obtingut el primer premi en 3 de les 6 categories del concurs amb:

     • el millor projecte relacionat amb l’economia social i solidària, pel projecte “La Chatarrería” dels alumnes Alberto Mezquita Pérez i Raúl Eduardo Alva Obando.
     • el millor projecte relacionat amb la qualitat de vida de les persones, per “Translab” dels alumnes Max Heredia Miller, Vanessa Alejandra Sánchez Cruz i David García Fontela.
     • el millor projecte empresarial, per “VR LAB” dels alumnes Rubén Sannicolás Marín, Rubén Hernández Valiente, Adrià Martínez Romero i Gisela Castillo Piris.
     • finalista al premi relacionat amb la qualitat de vida de les persones, per “MIT” dels alumnes Debora Stephanie Bada Manidang i Andrea Lozano Pérez.

L’edició d’aquest any ha comptat amb la participació de 104 alumnes de centres de formació professional de grau superior que han comptat amb el suport de l’Ajuntament en l’orientació dels projectes amb tallers de pensament creatiu i d’innovació, suport en el pla d’empresa o treball en equip, entre d’altres.

El Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de Projectes Empresarials és una activitat que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor i empresarial entre els estudiants de cicles superiors i contribuir al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats, que orienti i sensibilitzi cap a la promoció de nous emprenedors.

En aquesta quinzena edició els projectes han estat avaluats per la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, les associacions empresarials AEBALL, PIMEC i Pedrosa, La Col·lectiva – Ateneu Cooperatiu de L’H, l’associació SECOT, i la Universitat Politècnica de Catalunya, que han lliurat dos premis especials: millor projecte empresarial i millor idea innovadora, seleccionats entre tots els projectes presentats.

 
Molt a prop teu: qualitat, formació i experiència.

Gaudeix estudiant!