NOTÍCIES

Taller d'Enginyeria Electrònica a la UB

Els alumnes de segon de Batxillerat Tecnològic han realitzat un taller de robòtica i electrònica a la Universitat de Barcelona. Han programat un robot LEGO, han analitzat els circuïts, veient-ne el seu funcionament i la seva fabricació.
CONFERÈNCIA FP SANITAT: "NOUS AVENÇOS EN LA SÍNDROME DE LA FATIGA CRÒNICA I FIBROMIÀLGIA"

CONFERÈNCIA FP SANITAT: "NOUS AVENÇOS EN LA SÍNDROME DE LA FATIGA CRÒNICA I FIBROMIÀLGIA"

CE Dolmen guardonat als Premis APS de L'Hospitalet

El projecte «Sonriures» ha resultat finalista en la categoria d’educació post-obligatòria als Premis APS que organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet i el Grup Promotor/Santillana.

Visita Barcelona activa

Els alumnes de segon de Batxillerat han participat en els tallers de Barcelona Activa un any més. Clicar sobre la imatge per seguir llegint>>

Projectes premiats al 14è concurs L'H joves emprenedors i emprenedores de projectes empresarials

Diversos projectes d’alumnes de C.E. Dolmen han resultat premiats, o bé finalistes, al 14è concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores de projectes empresarials. Clica sobre la imatge per seguir llegint>>

Primer premi al Concurs Literari Ficcions

Una de les nostres alumnas ha rebut el primer premi al Concurs Literari Ficcions i un altre ha resultat finalista d’honor. Clica sobre la imatge per seguir llegint>>

Reconeixement ApS

Reconeixement als joves participants de CE DOLMEN en Projectes d’Aprenentatge Servei de la ciutat de l’Hospitalet. Clicar sobre la imatge per seguir llegint>>
Aquest any, tres alumnes del Centre d'Estudis Dolmen han estat becades pel Ministeri d'Educació per fer una estada d'immersió lingüística en llengua estrangera (anglès) durant una setmana al mes de juliol en règim de internat i pensió completa. Estem molt contents que hagin estat acceptades i les felicitem pel seu esforç. Estem segurs que serà una bona manera de seguir aprenent! Molta sort!!

Estades d'immersió lingüística

Aquest any, tres alumnes del Centre d’Estudis Dolmen han estat becades pel Ministeri d’Educació per fer una estada d’immersió lingüística en llengua estrangera (anglès) durant una setmana al mes de juliol en règim de internat i pensió completa. Estem molt contents que hagin estat acceptades i les felicitem pel seu esforç. Estem segurs que serà una bona manera de seguir aprenent! Molta sort!!
Un any més hem gaudit de la Diada de l’Esport. La participació ha estat molt alta tant al matí com a la tarda i hem pogut gaudir d'una estona d'esbarjo i esport tots junts, professors i alumnes. Volem agrair la col•laboració de tots els participants formant equips a futbol, basquet i volei, però també controlant les puntuacions i els temps, o dirigint una classe de zumba no apta per a sedentaris!!! En especial volem agrair la col•laboració de la Patricia Pérez i la Gisela Díaz per haver fet de reporteres gràfiques durant tota la jornada. Podeu veure les seves fotos al Clickedu!!
Bones Vacances de Setmana Santa!

DIADA DE L'ESPORT

Un any més hem gaudit de la Diada de l’Esport. La participació ha estat molt alta tant al matí com a la tarda i hem pogut gaudir d’una estona d’esbarjo i esport tots junts, professors i alumnes. Volem agrair la col•laboració de tots els participants formant equips a futbol, basquet i volei, però també controlant les puntuacions i els temps, o dirigint una classe de zumba no apta per a sedentaris!!! En especial volem agrair la col•laboració de la Patricia Pérez i la Gisela Díaz per haver fet de reporteres gràfiques durant tota la jornada. Podeu veure les seves fotos al Clickedu!! Bones Vacances de Setmana Santa!
Un any més els alumnes del Centre d'Estudis Dolmen han gaudit d'uns dies a la natura. Hem passat uns dies tots junts esquiant, relaxant-nos a Caldea i deixant tota la nostra adrenalina al rafting! Aquest temps ens ha servit per recarregar les piles per al tercer trimestre, per conèixer millor els nostres companys i professors i per establir relacions fora de l'aula.  Hi ha hagut de tot, però sobretot moments divertits que ens emportarem en la nostra memòria. 
Mil gràcies a tots els participants. Ha estat un plaer compartir tots junts aquests dies.

ESQUIADA

Un any més els alumnes del Centre d’Estudis Dolmen han gaudit d’uns dies a la natura. Hem passat uns dies tots junts esquiant, relaxant-nos a Caldea i deixant tota la nostra adrenalina al rafting! Aquest temps ens ha servit per recarregar les piles per al tercer trimestre, per conèixer millor els nostres companys i professors i per establir relacions fora de l’aula. Hi ha hagut de tot, però sobretot moments divertits que ens emportarem en la nostra memòria. Mil gràcies a tots els participants. Ha estat un plaer compartir tots junts aquests dies.

Presentació del llibre 'Bones pràctiques a l'FP a L'Hospitalet'

El dimecres 21 de febrer es va presentar el llibre «Bones pràctiques a l’FP a l’Hospitalet». Centre d’estudis Dolmen ha col.laborat aprotant les experiències dels darrers cursos de la Comissió d’Igualtat, així com el testimoni de tres ex-alumnes que compartien la seva experiència a l’FP
"Intervenció educativa per al desenvolupament saludable dels nadons". 
Col•laboració entre estudiants del CFGS d’Educació infantil del CE Dolmen, estudiants de 4rt curs d’Infermeria de l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona i l’Equip d’Atenció Primària Sta. Eulàlia Nord per millorar les competències de mares i pares.

APRENENTATGE SERVEI AMB LA UNIVERSITAT I EL CENTRE DE SALUT

«Intervenció educativa per al desenvolupament saludable dels nadons». Col•laboració entre estudiants del CFGS d’Educació infantil del CE Dolmen, estudiants de 4rt curs d’Infermeria de l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona i l’Equip d’Atenció Primària Sta. Eulàlia Nord per millorar les competències de mares i pares.
Alumnes batxillerat tecnològic van visitar el SINCROTRÓ ALBA. ALBA, creat l'any 2010,  és un espai d'investigació on es genera llum de sincrotró (amb un àmpli espectre de longitud d'ona) que es fa servir en diferents línies d'investigació. Una visita que ens permet veure altres camps d'investigació, fins ara molt llunyants.

SINCROTRÓ ALBA

Alumnes batxillerat tecnològic van visitar el SINCROTRÓ ALBA. ALBA, creat l’any 2010, és un espai d’investigació on es genera llum de sincrotró (amb un àmpli espectre de longitud d’ona) que es fa servir en diferents línies d’investigació. Una visita que ens permet veure altres camps d’investigació, fins ara molt llunyants.
FINALISTA AL 13è CONCURS L’HOSPITALET DE JOVES EMPRENEDORS I EMPRENEDORES DE PROJECTES EMPRESARIALS

EL PROJECTE 'SMASH CENTER' PREMIAT

FINALISTA AL 13è CONCURS L’HOSPITALET DE JOVES EMPRENEDORS I EMPRENEDORES DE PROJECTES EMPRESARIALS
Tallers sobre l'enginyeria electrònica a la Universitat de Barcelona. Els alumnes de batxillerat tecnològic han realitzat tallers de robòtica i electrònica, programant, analitzant circuïts, veient-ne el seu funcionament i la seva fabricació.

Tallers d'Enginyeria Electrònica i Tecnologia de la Informació

Tallers sobre l’enginyeria electrònica a la Universitat de Barcelona. Els alumnes de batxillerat tecnològic han realitzat tallers de robòtica i electrònica, programant, analitzant circuïts, veient-ne el seu funcionament i la seva fabricació.
CE DOLMEN participa en la formació universitària dels futurs professors i professores a través del Màster en Formació del Professorat. En els darrers cursos hem col.laborat amb la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universidad Isabel I, la Universitat Internacional de València i la Universitat Internacional de la Rioja amb el pràcticum en diverses especialitats de Batxillerat i Formació Professional..

MÀSTER

CE DOLMEN participa en la formació universitària dels futurs professors i professores a través del Màster en Formació del Professorat. En els darrers cursos hem col.laborat amb la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili, la Universidad Isabel I, la Universitat Internacional de València i la Universitat Internacional de la Rioja amb el pràcticum en diverses especialitats de Batxillerat i Formació Professional..
Un any més, CE DOLMEN torna a col•laborar amb la Marató de TV3
Un any més, CE DOLMEN torna a col•laborar amb la Marató de TV3

Economia Social i Solidària

L’alumnat del CFGS d’Administració i Finances va participar en la sessió d’impuls a l’economia social i solidària organitzada en Gornal Activa el 21 de novembre, per potenciar el seu coneixement i motivació en els aspectes d’innovació social. Aquesta sessió va ser organitzada per l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de l’Hospitalet. Va obrir la sessió la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez i va comptar amb la participació de Mil·li Rodríguez, gerent de TEB Solucions.

Tallers metodologia CANVAS

Els cfgs d’Administració i Finances, Laboratori Clínic i Biomèdic i Educació Infantil van participar en aquests tallers que van ser impartits per l’associació SECOT (Seniors españoles para la cooperación técnica) en el marc de la col·laboració amb l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de l’Hospitalet.
Com ja és tradició, l'alumnat ha realitzat la recollida solidària de joguines per al Nadal. Enhorabona a tots i totes per la gran participació.

JOGUINES PER AL NADAL

Com ja és tradició, l’alumnat ha realitzat la recollida solidària de joguines per al Nadal. Enhorabona a tots i totes per la gran participació.
El llibre 'Formació Professional. Bones pràctiques a L'Hospitalet de Llobregat' recentment publicat pel Centre d'Estudis de L'Hospitalet incorpora interessants experiències del professorat i d'exalumnes de CE DOLMEN.

Publicat el llibre 'Bones pràctiques a l'FP a L'H'

El llibre ‘Formació Professional. Bones pràctiques a L’Hospitalet de Llobregat’ recentment publicat pel Centre d’Estudis de L’Hospitalet incorpora interessants experiències del professorat i d’exalumnes de CE DOLMEN.
Àlex González Gámez ha estat seleccionat per participar en els Campus Científicos de Verano

Àlex González Gámez ha estat seleccionat per participar en els Campus Científicos de Verano

Tallers metodologia CANVAS

Els cfgs d’Administració i Finances, Laboratori Clínic i Biomèdic i Educació Infantil van participar en aquests tallers que van ser impartits per l’associació SECOT (Seniors españoles para la cooperación técnica) en el marc de la col·laboració amb l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament de l’Hospitalet.
C. E. DOLMEN ÉS PREMIAT PER DOS TREBALLS D'ALTA QUALITAT. UN DINS DE L'ÀMBIT AGENDA 21 I L'ALTRE A L'ÀMBIT SOCIAL

JORNADES CIENTÍFIQUES I TECNOLÒGIQUES

C. E. DOLMEN ÉS PREMIAT PER DOS TREBALLS D’ALTA QUALITAT. UN DINS DE L’ÀMBIT AGENDA 21 I L’ALTRE A L’ÀMBIT SOCIAL
Molt a prop teu: qualitat, formació i experiència.

Gaudeix estudiant!